Yleinen

Uusi Relax and spa -single julkaistaan perjantaina 12.4.2019

Nykyaikana kaiken maailman ylimääräiset kiireet ja kissanristiäiset vievät työstä liikenevät voiman rippeet. Moni puskee työt viimeisillä voimillaan ja kotiin tulee illaksi tyhjäksi puristettu raato sohvan nurkkaan. Kevätväsymystä pukkaa ja ikkunatkin pitäisi pestä. Naapurin Ainokin jo pesi koko talon ikkunat ja leipoi sen jälkeen vielä kolme pellillistä korvapuusteja. Juu ei.

Työuupumusta on monella. Jos töitä on onnistunut saamaan. Työssä painetaan pitkiä päiviä tai sitten töitä ei ole. Tarjolla on vain pakkoyrittäjyyspaikkoja ja Kelan työttömyysrahan maksun viivästyminen, jos vain on erehtynyt lyhyen sijaisuuden ottamaan. Kyllähän siinä uupuu.

Tämä perjantaina ilmestyvä musiikkikappale on tehty unettamaan ja rentouttamaan väsyneet kulkijat. Se sopii myös terapiamusiikiksi kuumakivihieronnan taustalle. Relax and spa!

You may also like...

Popular Articles...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.