Kissat Yleinen

Videoita kissoille – Videos for cats

Onko sinulla kissa? Do you own a cat? Tässä on koottu videoita viihdyttämään lemmikkiäsi. Here are some videos to entertain your cat.

Voit viihdyttää kissaasi laittamalla jonkun näistä videoista pyörimään tietokoneen tai puhelimen näytöllä. Myös tv ja tablet käy.

Yleisimmät reaktiot ovat, että kissa istuu ja kallistelee päätään. Toiset kissat eivät välitä videoista ja nukahtavat.  Riippuu tietysti aiheesta. Toiset kissat tykkäävät enemmän linnuista ja toiset taas kaloista. Eräs oli laittanut videon pyörimään, jonka seurauksena kissa oli lähtenyt etsimään lintua monitorin takaa ja sängyn alta.

Akvaariovideo on rentouttavaa katseltavaa ihan ihmisellekin. Eli jotkut katsovat näitä videoita, vaikka eivät omista kissaa. Ihan vain rentoutusmielessä. Ja saahan siitä hyvät naurut, kun kissa on ihmeissään.

Kerro ja kommentoi, mikä videoista toimi kissallasi 😻

You can entertain your cat by playing these videos on the screen in your laptop, tablet or phone. Tv is even bigger and better. Usually cats sit down and move their head while watching. Others just don´t care and fell asleep. Or if you have your laptop in the bedroom, cat can seek the bird behind your laptop screen and under the bed. Some people just love to watch these videos even they don´t  own a cat.  Just to relax. Tell us, which one of these videos worked for your cat  😻

!!! VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Muista, että kissalla on terävät kynnet… eli jos kissasi innostuu liikaa, niin hän voi raapia screenisi (näytön) pilalle.  Suojaa puhelimesi/tablettisi/ läppärin tai pc:/televisiosi näyttö kissalta tarpeen vaatiessa. Eli näytät videoita kissallesi omalla vastuulla.

!!!DISCLAIMER: You show these videos to your cat at your own risk. Make sure that your cat do not scratch your phone/tablet/tv or pc/laptop screen.

But let´s have some fun… eli ei kun kokeilemaan 🙂

Lintuja ja oravia – Birds and Squirrels

Lintuja – Birds

Hiiriä – Mice

Kaloja – Fishes

 

😻  Kerro ja kommentoi, mikä videoista toimi kissallasi  – tai sinulla 😁

😻  Tell us, which one of these videos worked for your cat  – or you 😁

 

You may also like...

Popular Articles...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.